Minőség, tapasztalat, stílus...

 

GINOP PLUSZ

Kedvezményezett neve: MTS Oldtimer Kft.
Pályázat azonosítója: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-00862
A pályázat keretében a 4520 '08 - Gépjárműjavítás, -karbantartás tevékenységünk fejlesztése valósul meg az alábbi projektelemek megvalósításával:

1. Eszközbeszerzés: a beszerzendő járműipari eszközök olyan technológiát biztosítanak, amely jelentős szerepet játszik a veterán autók restaurálásában és újjáépítésében. Segítségükkel a munkafolyamatok hatékonyabbak lesznek, műszaki paramétereik magas minőségi szintet képviselnek, mellyel az általuk elvégzett precíziós munka is professzionálisabb járműveket eredményez.

2. Műhely átalakítás: meglévő műhelyünk átalakításával optimalizálhatjuk a munkafolyamatokat, új helyiségek lesznek kialakítva, ezáltal átstrukturálhatjuk a felújítás fázisait a saját koncepciónk alapján. Az összeszerelési terület nagyobb lesz, a gépek lokalizációját átcsoportosíthatjuk és az egyes helyiségek funkcióváltásával hatékonyabbá tehetjük a megrendelőink által ránk bízott restaurálási munkákat.

3. Megújuló energia: az átalakított műhely tetőszerkezetére telepített 17,25 kW teljesítményű napelemes rendszer energetikai és környezettudatos hatásai nagyban hozzájárulnak a technológiai fejlesztésünkhöz.

4. Tanácsadás: a piaci jelenlétünk erősítéséhez olyan szolgáltatást veszünk igénybe, melynek eredményeképp egy olyan marketing terv készül, ami összefogja és strukturálja az általunk használt marketing eszközök hatékonyságát.

5. Képzés: 1 fő munkavállalónk gumiabroncsjavító és kerék kiegyensúlyozó képzésben vesz részt, ezáltal az elsajátított tudás újabb tevékenységfejlesztést eredményez a járműjavítás profilunkon belül.

A szerződött támogatás összege: 37 857 067 Ft
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.01.